Puder za premazivanje filma

Primena filmskih premaza ILE nudi širok spektar proizvoda za premazivanje filmova, koji se mogu formulisati posebno za vaše primjene i regulatorne zahtjeve. Bez obzira da li željena funkcija za vaš tablet ili čestice je hitno otpuštanje, enterično oslobađanje i / ili produženo oslobađanje, mi ...
Product description

Primjene filmskih premaza

ILE nudi širok spektar proizvoda za premazivanje filmova, koji se mogu formulisati posebno za vaše primjene i regulatorne zahtjeve. Da li je željena funkcija tableta ili čestica odmah izdanje, enterično otpuštanje i / ili produženo oslobađanje, imamo tehnologiju premazivanja filmova tableta potrebnu za poboljšanje, zaštitu ili ispunjavanje željenog profila za oslobađanje.

Neprekidno puštanje u promet - Odličan izgled proizvoda nudi mnoge koristi proizvođačima i prodavcima farmaceutskih tableta i prehrambenih dodataka. Premazivanje filma je najekonomičniji način poboljšanja vašeg proizvoda - pomaže pozitivnom uticaju na pacijente, razlikuje vizuelni izgled vašeg proizvoda, kao i poboljšava sposobnost gutanja i maskiranja neprijatnih ukusa ili mirisa. filmski premazi daju mehanički integritet, boju, sjaj, pearlescence ili zaštitu od vlage, kako bi stvorili tablicu sa hitnim otpuštanjem koja je efikasna i lako prepoznata od strane potrošača.

Sustained Release - proizvodi i predstavlja sisteme premazivanja sa produženim oslobađanjem, izvedenim iz jednog od najpopularnijih i regulatornih prihvaćenih polimera u farmaceutskoj industriji, etilcelulozom. Primena folije etilceluloze iz vodene disperzije ili organskog rastvora daje formulatoru sredstva za kontrolu oslobađanja leka iz tablete ili multipartikulata putem difuzije leka kroz film etilceluloze. Novčana sredstva kontrolisanog oslobađanja mogu se takođe postići korišćenjem kombinacije ILE sistema za premazivanje sa modifikovanim oslobađanjem.

Enteričko izdanje - naši proizvodi za izdržavanje kičme mogu vam pomoći da isporučite konačne tablete, kapsule ili multipartikulate koji vam štede razvoj, razmjenu i produkciju, a istovremeno osigurate integritet prevlake za sigurnost i efikasnost vašeg gotovog oblika. Na raspolaganju su različiti sistemi bazirani na raznim polimerima sa odloženim oslobađanjem za vodenu ili organsku preradu kako bi se obezbedila enterična zaštita.

Za proizvođača čvrstog doziranja, tehnologija premazivanja filmova tableta daje mnoge koristi, uključujući poboljšanu efikasnost pakovanja, sprečavanje unakrsne kontaminacije i smanjeno lomljenje i čipping tableta. Sa velikim brojem pigmentiranih i ne pigmentovanih filmskih sistema za premazivanje filmova, možete svoje proizvode premazati u boji po izboru sa ekonomičnim premazom koji takođe može osigurati zaštitu od svjetlosti, vlage i okolnih plinova.

Podržavamo našu tehnologiju filmskog premaza sa podrškom za prilagođavanje boja svetske klase koja vam može pomoći u stvaranju jedinstvene i elegantne tablične slike tačno prema vašim specifikacijama.

Pregledajte naše liste proizvoda kako biste saznali više o premazima filmskih filmova ili   Kontaktirajte Colorcon   da biste razgovarali o specifičnim potrebama aplikacije.


Hot Tags: Kina, proizvođači, fabrički, prilagođeni, DMF, USP, kupuju, besplatni uzorak, napravljeni u Kini
Srodni proizvodi
Upit

Copyright © Tianjin ILE Pharmaceutical Materials Co., Ltd Sva prava pridržana.Telefon: +86-22-83716586