Vodena disperzija etilceluloze -RS

EASTROL®- RA (profesionalni tip) DMF AVALIABLE Osobine primjene Sama po sebi, EASTROL®-RA (disperzija etilceluloze) nije u mogućnosti da postigne dobre efekte oslobađanja lekova, a kako bi se dobio optimalno oslobađanje, debljina filma, vrsta plastifikatora i drugih Aditivi moraju biti razmatrani, u ...
Product description

EASTROL®- RA (Professional Type)

DMF AVALIABLE

Svojstva aplikacije

Sama po sebi, EASTROL®-RA (disperzija etilceluloze) nije u stanju da postigne dobre efekte oslobađanja lekova, a kako bi se dobio optimalno oslobađanje, potrebno je uzeti u obzir i debljinu filma, vrstu plastifikatora i drugih aditiva, pored osobina lijeka .

1. Plastifikator

Kada koristite EASTROL®-RA (disperzija etilceluloze), odgovarajući plastifikator (kao što je DBS, TEC, DEP, itd.) Mora biti odabran prema ciljnom profilu oslobađanja leka. Preporučeni plastifikator za upotrebu sa EASTROL®-RA je DBS, na predloženom nivou upotrebe od 20-25% sadržaja čvrstih materija.

2. Upotreba pore formera

Pore ​​formeri su tipično određeni tipovi površinski aktivnih materija, malih molekula rastvorljivih u vodi i / ili materijala koji formiraju film. Dodavanje pore formera utiče na propusnost filma formiranog od strane EASTROL®-RA i brzine oslobađanja leka.

3. Anti-adherentna upotreba

Da bi se izbegla mogućnost lepljenja delova lekova koji utiču na operacije premaza, može se dodati tačna količina anti-adherentnog (kao što je Talc, itd.) I neorganskih boja (kao što su pigmenti, titanium dioksid itd.). EASTROL®-RA je kompatibilan sa bojama raspršenim etanolom. Predlaže se da se plastifikator prvo doda i uzme mešanje u trajanju od 2 sata pre dodavanja boje. Imajte u vidu da je poželjno jednobojno premazivanje filma EASTROL®-RA.

4. Oprema za premazivanje

Širok asortiman mašina za premazivanje se može koristiti sa ovim proizvodom, međutim, za superiorne efekte premaza, preporučuje se upotreba mašine za premazivanje sa visokom efikasnošću sušenja i primjenom prskanja.

QQ图片20171211160604.jpg

Hot Tags: vodena disperzija etilceluloze -RS, Kina, proizvođači, fabrika, prilagođena, DMF, USP, kupiti, besplatan uzorak, napravljen u Kini
Srodni proizvodi
Upit

Copyright © Tianjin ILE Pharmaceutical Materials Co., Ltd Sva prava pridržana.Telefon: +86-22-83716586